Pages

Sep 18, 2011

International Human Rights Film Festival - Albania

Shtatori sjell Edicionin e 6te te International Human Rights Film Festival - Albania. IHRFFA vjen me nje program te larmishem dokumentaresh dhe filmash 'fiction' per te drejtat e njeriut, nje teme shume sensitive ne shoqerine shqiptare. Ky event shfaq eksperienca te njejta nga e gjithe bota duke perdorur filmin (imazhet vizive) si instrument per nje impakt me direkt dhe te fuqishem. Pra, mos harroni te ndiqni kete festival nga data 25-30 Shtator, 2011. Per te ditur me shume mbi historine, organizimin, temat apo pjesemarresit e kaluar vizitoni websitin e tyre. http://www.ihrffa.net

Ja nje klip nga Edicioni i 5te, 2010


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments: