Pages

Feb 8, 2012

Teatri Kombetar | Nje Komb Nje Kulture


TEATRI KOMBETAR
SHKURT 2012

“NJE KOMB NJE KULTURE”
ME PJESMARRJEN E TRUPAVE PROFESIONISTE MBAREKOMBETARE

09-10 SHKURT SALLA KADRI ROSHI ORA 19.00
TEATRI PROFESIONIST I PRIZRENIT
SHFAQ:
MONSERATI” DRAME NGA EMANUEL ROBLES, REGJISOR ROLAND ROSHI


11-12 SHKURT SALLA KADRI ROSHI ORA 19.00
TEATRI KOMBETAR I PRSHTINES
SHFAQ:
NATA E HELVERIT” DRAME NGA INGMAR VILLQIST, REGJISOR ALTIN BASHA

16 SHKURT SALLA KADRI ROSHI ORA 19.00
TEATRI “ISTREF BEGOLLI” PEJE
SHFAQ:
KUR LOTI NGRIN NE QEPALLE” DRAMA NGA NIMON MUCAJ DHE JAHI JAHIU
MBI MOTIVET E ISMAIL KADARESE DHE JUSUF GERVALLE

17-18 SHKURT SALLA KADRI ROSHI ORA 19.00
TEATRI KOMBETAR PRISHTINE
SHFAQ:
NATA E DYMBEDHJETE” NGA SHAKESPEARE REGJISOR ILIR BOKSHI

19 SHKURT ORA 19.00
KOMPANIA FRITLAND BELGJIKE
DITARI I NJE GRUAJE NGA KOSOVA” NGA SEVDIJE AHMETI REGJISOR ZENEL LACI

23 SHKURT ORA 19.00
TEATRI SHQIPTAR SHKUP
NETE SHQIPTARE” MBI KRIJIMTARINE E KONICES, KUTELIT DHE ÇETTES
REGJISOR ENTON KACAJ

25-26 SHKURT ORA 19.00
MENAXHERIA E QELQTE” NGA TERENS WILLIAMS REGJISOR LORIN TEREZI – FITUES I ÇMIMIT TE PARE NE FESTIVALIN E TE RINJVE 2011
Nuk Duhet Humbur!!

No comments: