Pages

Apr 29, 2012

Alternativa per idete tuaja!

S'duhet te keni frike nga ARTI...qe hyn ne jeten tuaj dhe ju le mbresa!
Idete e mrekullueshme qe keni ne mendje, endrrat qe do te donit te realizonit, jane sinjale te frymes se ndryshimit...
Arti thjesht i ben me te dukshme dhe i zbukuron me shpirt krijues.
Cdo ide lind nga nje cep i shpirtit artist, qe nuk mjaftohet me te njohurat....por eshte ne kerkim te "perfeksionit".
Ne kerkim te PERfACT.... :)

Me poshte do te ndiqni nje video nga e cila mund te frymezoheni per te ideuar dhe ndoshta realizuar te tjera ide qe shumekujt shume racionalisht do t'i dukeshin "çmenduri"!

No comments: