Pages

Apr 21, 2012

THE EARTH - LA TERRA - TOKA

Mos mungoni ne aktvitete
e dites se TOKES
22 Prill 2012
TIRANE

Ne mengjesin e te djeles:
Qe prej ores 10:00 deri ne 18:00
Tirana Ekspres (The alternative art space of Tirana) organizon nje "Aksion per pastrimin e Liqenit Artificial te Tiranes". Mund te jepni kontributin tuaj dhe te ndihmoni ne permiresimin e jeteses se kryeqytetit.

Ora 10:00 deri ne 13:00
Gjithmone ne Parkun e liqenit artificial te Tiranes - nisma qytetare "Ne paqe per Natyren" me EcoBicycle ndermarrin nje fushate sensibilizimi me titull "Pastro, Riciklo, Pedalo". Aksioni per pastrimin dhe informacione mbi rregullat e riciklimit ju mirepret.

Ora 11:00 tek Parku Rinia ne qender te Tiranes
"Ta pastrojme Shqiperine ne nje dite" organizon te parin "FlashMob" per te inkurajuar dhe sensibilizuar te gjithe qytetaret ne mbrojtjen e AMBJENTIT ku jetojme. 

Ne mbremje:
Ora 20:00
Per here te pare ne te gjithe BOTEN.
Ne ambjentet e Tirana Ekspres (Rr. Karl Gega, Blloku i Magazinave - Tirane).  
Sigurisht nuk mund te humbisni Evenimentin GLOBAL te pergatitur nga PERfACT & Tirana Expres ne projektimin i filmit te pare dokumentar: "Nje Dite ne Toke".
Jemi pjesemarres te nje iniciative boterore.

Merr pjese ne nje nga aksionet e organizuara...
BEHU EDHE TI PJESE E HISTORISE SE TOKES!

No comments: