Jul 27, 2012

Painting Urbanism | Color Jam

 Instalacioni 'COLOR JAM' i artistes amerikane Jessica Stockholder ngjyros një kryqëzim në qëndër të Çikagos. Projekti është konceptuar si një 'pikturë tre-dimensionale' me ngjyra që derdhen nga dritaret, nëpërmjet dyerve, mbi ndërtesat dhe trotuaret e kryqëzimit.

'COLOR JAM' është projekti artistik më i madh publik 
në Çikago, i autorizuar nga chicago loop alliance dhe do të qëndrojë aty deri në 30 Shtator 2012.

via designboom


'color jam' by jessica stockholder
'color jam' by jessica stockholder
'color jam' by jessica stockholder
'color jam' by jessica stockholder
'color jam' by jessica stockholder
'color jam' by jessica stockholder

No comments: