Pages

Jul 29, 2012

Roadsworth - Arti kunder Naftes...

Ka nga ata qe nuk mjaftohen me fjale por kryejne vepra te verteta. 
Revoltohen me gjendjen ku ndodhen vete, miqte, familjaret, qyteterimi, kultura dhe moda..
Kjo ndodhi me kanadesin PETER GIBSON nje artist "rrugesh" qe me bojera dhe me spray ne dore krijon vepra te artit urban dhe e perqendron vemendje ne deshiren e tij: Ai deshiron te kete me shume rruge per bicikletat dhe te hiqet dore nga perdorimi i tepruar i makines duke perfituar edhe pastrimin e ambjentit. 
Keto foto qe do te shihni ne vijim jane pjese e PROTESTES se jashtezakonshme kunder varesise nga NAFTA dhe nga kultura e MAKINES. 

Qellimi i Peter eshte te vendose nje "shenje" te dukshme per te bere qe te depertoje sa me forte e me qarte mesazhi se: "...duhet te krijojme nje jete qe te jete sa me pak e varur nga ARI I ZI, ku bicikleta mund te  jete luani pra forca jone"
Artikulli i plote mund te lexohet ketuNo comments: