Pages

Sep 24, 2012

Deutscher Oktober | Tetori Gjerman 2012

Së shpejti "Tetori Gjerman" shënon startin e tij për herë të gjashtë! 

Mund të ndiqni:
 grupe të njohura të muzikës xhaz, 
filma gjermanë, 
ekspozita, 
lexime letrare, 
diskutime,
& shumë të tjera.

Cdo aktivitet është FREE për publikun.

Më shumë info mund të gjeni në Facebook.


Javët Gjermane në Shqipëri 2012
me rastin e 25-vjetorit të rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike
me fokus arkitekturën dhe planifikimin urban

Deutschlandwochen in Albanien 2012 
zum 25. Jubiläum der Wiederaufnahme diplomatischer Beziehungen
mit Schwerpunkt Architektur und Stadtplanung

German Weeks in Albania 2012
on the occasion of the 25th anniversary of the restoration of diplomatic relations
with a focus on architecture and urban planning

DON'T MISS IT!!!
MOS MUNGONI !!!

No comments: