Pages

Nov 14, 2012

The Future of Art, Design & Technology | The Creators Project

**Around the World Series

The Creators Project, nje bashkepunim midis Intel dhe Vice Magazine, xhiron mbrapa skenat e realizimit te puneve te ndryshme artistike dhe inovative. Nje nderthurrje e artit me teknologjine, ky projekt tashme ne vitin e trete, ofron menyren me te mire per te ndjekur zhvillimet e fundit te teknologjise audio-vizive ne arte.

Me poshte mund te shihni punen e tre artisteve te ndryshem dhe realizimi i tyre: frymezimi, vizioni, procesi dhe produkti perfundimtar.


Street Art

James Powderly la punen ne NASA si inxhinier i hapesires ajrore per te ndjekur pasionin e tij qe shtrihet midis artit dhe teknologjise, projekte qe artisti i ka shfaqur ne shume vende te botes me nje pjesemarrje publike teper te suksesshme. Eshte nje menyre mjaft inovative per te konceptuar, kuptuar dhe pranuar rendesine e 'street art' ne jeten urbane.


The Creators Project Meets James Powderly from The Creators Project on Vimeo.


Fotografia

Li Wei eshte nje artist dhe fotograf kinez qe prodhon imazhe marramendese te pamundshme Video me poshte tregon procesin dhe filozofine e punes se tij. Kompozimi i fotove shfaq efekte te forcave te ndryshme ne nje moment te vetem, sidomos sfida ndaj gravitetit.


Gravity Defying Photography | Li Wei from The Creators Project on Vimeo.


Arkitektura

MinSuk Cho eshte themeluesi i studios arkitekturore Mass Studies ne Seul. Ai e pershkruan vizionin dhe qellimin e punes nepermjet imazheve me bote te tjera qe nuk i njohim por i imagjinojme qe mund te ndodhen diku.


Architecture of the Future | Mass Studies from The Creators Project on Vimeo.

Per me shume projekte te tilla ndiqni The Creators Project.

source Open Culture (teksti origjinal ne anglisht)

No comments: