Pages

May 5, 2014

Featured Artist | Ergin Zaloshnja @MIZA

MIZA Galeri
presents // prezanton:

DE LUDII
by // nga
Ergin Zaloshnja

May 7 - June 7, 2014 //7 Maj - 7 Qershor, 2014
Opening // Hapja @19:00 hr

 Ekspozita e Ergin ZaloshnjёsDe Ludii” sintetizon me dashje hapёsirёn duale tё Galerisё MIZA pёr tё tejçuar matanё dyerve tё saj njё situatё onirike, “site specific”, tashmё tё pёrthithur dhe tё asimiluar prej sё pёrditshmes. Me natyrshmёrine e lojёrave fёminore publiku do tё tranzitojё cakun imanent tё horizontit tё eventeve artistike ku ankthi karakterizon shkrirjen dhe shkartisjen e racionales me joracionalen. Koherenca e pazakontё artistike e aktit dhe objekteve, pёrpos artikulimit taksonomik nё hapёsirёn e pёrzgjedhur, i lihen nё dorё ekskluzivisht gjykimit tё publikut. - Romeo Kodra

*******************************************************

No comments: