Pages

Aug 22, 2011

Zbulime te Reja Nen-Ujore

Një anije 2100-vjeçare Romake është zbuluar prane gadishullit të Karaburunit bregdetin jugor të Shqipërisë nga ekipi shqiptar dhe ai amerikanSipas arkeologëve, zbulimi i kësaj anije 30 metra e gjatë dhe me më shumë se 300 amfora qeramike, hedh dritë të re mbi popullsinë e lashtë Ilire të bregdetit jugor dhe marrëdhëniet e saj tregtare në Mesdhe.
Dua te falenderoj z.Auron Tare per fotot e meposhtme.


Video:

*Vazhdoni te na ndiqni per me shume info.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments: