Pages

Mar 9, 2012

Poezia ne ditet e Marsit

Te krijosh s'eshte pune,
Te krijosh nuk eshte e thjeshte,
Te krijosh nuk eshte e komandueshme,
Te krijosh do te thote te mos kesh gjume, uri as etje,
Te krijosh nuk eshte gjithmone njesoj;

Te krijosh eshte bukur,
Te krijosh eshte te argetohesh e te qeshesh,
Te krijosh eshte te qash furishem pa kuptuar aresyet,
Te krijosh eshte çudia e mengjesit dhe magjia e mbremjes.

Nderkohe frymezimi kerkon vetem stimuj dhe perqendrim...
Nderkohe qe pret te frymezohesh...


No comments: