Pages

May 13, 2012

Foto dhe Ide...


William J. Cunningham, lindi ne 1929, eshte nje fotograf mode i gazetes New York Times i njohur per fotot e tij te vjedhura ne rruget e Manhattan, ku zakonisht ben xhiro me  biciklete ne kerkim te tendencave per te pasuruar rubrikat e tij ne te perjavshme “On the street” e “Evening hours”. 
Nxirrni bicikleten dhe dilni neper rruget e qytetit...sa te reja do te zbuloni kur ndryshoni kendveshtrim nga nje kalimtar kembesor i thjeshte i perditshem ne nje `ciklist` amator! Ndoshta duke pare kete video ju lind deshira per te  perfituar nga kjo drite e mrekullueshme e diteve te majit per te dale dhe fotografuar qytetin ku jetoni...  Perfitoni nga ky diell i ngrohte dhe nga kontrastet e embla pranverore per te bere foto karakteristike!*Lexo te plote

No comments: