Pages

May 24, 2012

Open Invitation | Mbro & Promovo Konkurs Fotografik


Konkursi Fotografik per Trashegimine Kulturore Shqiptare

Mbro dhe Promovo trashëgiminë kulturore materiale dhe shpirtërore shqiptare. 

Fotografia fituese do te marre nje cmim prej 300 euro.


Finalistet e perzgjedhur do te jene pjese e nje ekspozite shetitese neper Shqiperi.
Keto foto do te botohen gjithashtu ne numrat e ardhshem te revistes periodike Art & Trashegimi.

Nese keni:
- Foto monumentesh, vendesh kulti te klasifikuara monument kulture si kisha, xhami dhe teqe te vjetra,
- Foto nga koncerte polifonike, ose aktivitete folklorike qe hyjne ne kulturen shpirterore,
-Foto te peisazheve natyrore me vlera kulturore dhe historike...
Te gjitha keto te kene nje shkrepje artistike, nga nje kendveshtrim artistik.


dërgojini fotot me e-mail në mbro.promovo@gmail.com deri në 30 maj 2012 No comments: