Pages

Jan 31, 2013

Featured Doc | Crack The Surface II

Episodi i dytë ndjek një grup të vogël hulumtuesish nga Amerika dhe Kanadaja, duke patur si fokus pjesëmarrjen dhe përvojat e tyre brenda komunitetit lokal dhe atij global të eksplorimit.

Ky episod vjen si rezultat i gjashtë javë xhirimesh me mbi 1.5TB film të papërpunuar nga vende të tilla si New Yorku, Chicago, Indianapolis, Las Vegas, Mineapolis dhe Montreali.


The second episode follows a small group of explorers from America and Canada, focusing on their participation and experiences within their local and global exploring community.

This episode is the result of six weeks of filming with over 1.5TB in raw footage from locations such as New YorkIndianapolisChicagoLas VegasMinneapolis and Montreal.

Produced In Association With: 
shaneperez.com

Filmed Using: 
Canon DSLR: 550D / 7D / 5D 
Canon 24mm F1.4, Sigma 30mm F1.4 
GoPro Hero HD
******************************************************************************************************

No comments: