Pages

Feb 3, 2013

FLASHMOB Ora e Shqiptareve | February 17 Tirana, Pristina, Skopje


Keshilli Rinor Shqiptar dhe Art Kontakt kane ndermarre iniciativen qe po i bashkohen organizata rinore dhe subjekte te ndryshme ne Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni.


Te festojme 5 Vjetorin e Pavaresise se Kosoves me:Te rinj bashkohuni ne kete gezim dhe feste kaq te kendshme duke kercyer te gjithe bashke ne nje koreografi dhe aerobi te sinkronizuar. 

3 sheshe kryesore ne Tirane, Prishtine dhe Shkup do te presin mijera shqiptare vullnetare te rinj qe do ti gezohen nje feste te mrekullueshme rinore me ngjyra patriotike dhe aspak nacionaliste, nje feste rinore qe nuk frigon kerkend perkundrazi do ti gezoje te gjithe dhe te gjithe pavaresisht nacionalitetit do te jene te ftuar. 

Se shpejti do te transmetohet ne rrjete sociale online dhe televizione VIDEO TUTORIALE te koreografise se FLASHMOB ORA E SHQIPTAREVE per te mesuar levizjes aerobike-koreografike qe po pergatiten nga organizatoret.


An initiative of Albanian Youth Council and Art Kontakt with the support and presence of youth organizations and various subjects in Albania, Kosovo and Macedonia.

Celebrating the 5th Independence Anniversary of Kosovo with:


Young people are encouraged to join in this awesome celebration and synchronized public performance.

3 main public squares in Tirana, Pristina and Skopje will expect thousands of young Albanian volunteers to enjoy a wonderful patriotic holiday, a youth celebration that does not exclude anyone, it invites all regardless of nationality.

The FLASHMOB choreography tutorials will be available on social media and TV, so you all can learn the dance moves prepared by the organizers.

Stay tuned!

*************************************************************************************************

Here's the video of the event:


No comments: