Pages

Feb 13, 2013

Architecture Love Cards by Architecture for Humanity

Këtë Shën Valentin, Architecture for Humanity ka bërë një seri kartolinash arkitekture që mund t'ia jepni të dashurve, miqve dhe të afërmve tuaj. Këto jane disa nga ndërtesat më të famshme në bote që na kane bërë të apasionohemi më shumë me arkitekturën në pergjithësi. 

Castelvecchio Museum, Verona, renovated by Carlo Scarpa

This Valentine's day, Architecture for Humanity has made a series of architecture love cards that you can share with your friends and close ones. You can find a few of the buildings from around the world that made us fall in love with architecture.

You can find the rest of the cards on their website if you want to download it or share on social media.


************************************************************************


No comments: