Pages

Aug 26, 2011

Gusht 1991 - 2011...

KUJTIME.
KUJTOJ ATO QE KEMI JETUAR...
NDOSHTA JO PERSONALISHT POR PERJETUAR GJATE VITEVE TE ERRESIRES '90- '92 NE SHQIPERI.
GJATE VITEVE NE VIJIM JEMI MUNDUAR TA FSHEHIM DHE TE MOS E KUJTOJME "TURPIN E MADH", EKSODIN.
PO KY S'ESHTE TURP. ESHTE HISTORI KOMBETARE, JANE VITET E NJE RINIE QE PATI KETE IDE NE KOKE DHE VEPROI NE KETE MENYRE... TURP ESHTE QE S'FLASIM ME PER KETA QE SOLLEN NDRYSHIMIN NE SHQIPERI!

A KEMI NDRYSHUAR QE PREJ ATYRE VITEVE?
SI DALLOHET NDRYSHIMI?
MODA E FLOKEVE DHE E VESHJEVE BESOJ SE ESHTE NJE INDIKATOR I RENDESISHEM APO JO?
;-)

KETO TRE VIDEO NGA ARKIVA PER TE KUJTUAR!
 

No comments: