Pages

Aug 25, 2011

Zbulime te Reja Nen-Ujore (continued)

Commemorative stamps issued by the Albanian Postal Service!

 

Rezultatet nga [ky] eksplorim i fundit i Qendres Shqiptare per Kerkime Detare kane marre  permasa boterore. Anija romake prane ujerave tona eshte e njezeta qe zbulohet ne 5-vjecarin e fundit. Ja se cfare thone mediat internacionale dhe ato ne vend [original link]:


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments: