Pages

Aug 11, 2012

LONDON 2012


Lojrat Olimpike kane filluar dhe imazhet plot jete kalojne ne shume faqe ne internet si edhe nepermjet ekraneve te vegjel te televizioneve te mbare botes.


Nder popujt pjesemarres jemi edhe ne...ALBANIA (SHQIPERIA)


Nje nder eventet me te shumepritura si per te apasjonuarit por mbi te gjitha per sportistet;Organizimi,
kujdesi,
perpikmeria,
mbrojtja,
pjesemarrja masive,


rekorde,
spektakel,
sfida, 
talente,


figurat e mrekullueshme, 
loja ne grup, 
skuadra

 


karaktere te forte, 
muskuj,
teknike,pune e palodhshme... 
e te tjera karakteristika, lidhen pandarshmerisht me keto "lojra olimpike" qe trasmetojne tek spektatoret pjesemarrje, argetim.

  

 Kete vit jemi te gjithe me syte ngulur nga LONDRA. 
Kryeqyteti i Olimpiades per kete 2012.


No comments: