Pages

Jul 12, 2013

Open Invitation | Kino Prizreni


CALL FOR APPLICATIONS: KINO PRIZRENI

DokuFest has opened its call for applications for the second edition of Kino Prizreni that will take part during this years festival, to be held in August 17-25 in Prizren.

The selected filmmakers will be invited in Prizren to write, shoot, cut, and screen their films within a short period of time. The films will be made in “guerilla style” and with no budget. But lots of passion. Young artists will have one long week to compose the cast and crew and make their films from scratch. The finished films will be screened in DokuFest 2013.

The call is open to participants of all backgrounds, abilities, skills and experience. Directors, scriptwriters, DOP’s, actors, boom operators, editors, light assistants, musicians, composers, animators, producers, make-up artists, costume designers or simple film enthusiasts can apply.


Apply Here! 

Rules and regulations!

Deadline for application is 15 July.

Participation fee is 50 Euro.
 
*****
THIRRJE PËR APLIKIM: KINO PRIZRENI

DokuFest ka hapur thirrjen e aplikimit për edicionin e dytë të Kino Prizrenit, i cili do të mbahet gjatë këtij edicioni të festivalit, më 17-25 gushtPrizren

Filmëbërësit e përzgjedhur do të ftohen në Prizren për të shkruar, xhiruar, edituar dhe për të shfaqur filmat e tyre. Filmat do të xhirohen në stilin guerrila” dhe pa buxhet. Por me shumë passion. Artistët e rinj do të kenë një javë kohë për të organizuar ekipin e xhirimit si dhe të prodhojnë filmat e tyre. Filmat e përfunduar do të shfaqen në DokuFest 2013.

Thirrja është e hapur për pjesëparrësit nga të gjitha kualifikimet, aftësitë dhe përfojat. Regjisorë, skenaristë, kameraman, aktorë, asistentë të ndriqimit, editor, muzicientë, kompozitorë, animatorë, producentë, make-up artistë, kostumografë apo thjesht entuziaztë të filmit mund të aplikojnë. 

Aplikoni Këtu!

Rregullat e Konkursit!

Afati i fundit për aplikim është 15 korrik.

Pagesa për pjesëmarrje është 50 Euro.

***********************************************************************
tags: dokuphoto

No comments: