Pages

Jul 14, 2012

FESTIVAL RAVENNA 2012 / AMBIENTI


Cos'è Ravenna2012:

E' un festival su rifiuti, acqua, energia; tre giorni di incontri di tipo informativo - formativo dedicati alle tematiche tecnico-economiche; è previsto un ricco programma di eventi culturali.


Deshiroj t'iu njoh me EVENTIN me te RENDESISHEM qe organizohet cdo vit mbi AMBJENTIT ne qytetin e Ravennes (IT). 

Quhet Festival mbi MBETURINAT, UJIN, ENERGJINE. 

Fjala FESTIVAL per te kuptuar shumellojshmerine e aktiviteteve qe perbejne kete EVENIMENT.  

Tre dite te mbushura me takime formuese dhe INFORMUESE ne lidhje me tematikat teknike si edhe ekonomike. 

Bashkengjitur programit organizohen nje sere 

Eventesh KULTURORE. 

SEPSE AMBJENTI LIDHET PANDARSHMERISHT ME 

ARTIN DHE KULTUREN!!!


26/27/28 SHTATOR ne RAVENNA (IT)


Edicioni i peste do te kete emrin "TE BESH LLOGARITE ME AMBJENTIN" Ravenna 2012. 

Ne kete FESTIVAL do te gjeni 

6 Konferenca - me te ftuar nga i gjithe globi, me kontribute te universiteteve, te kerkuesve, te ndermarrjeve, mass-media dhe bota e Shoqerive jo fitim prurese. 

16 Workshop - takime ku thellohen njohurite e fundit dhe shperndahet zhvillimet e arrira. 

20 LabMeeting (takime laboratorike) - ku kryhet formimi dhe informimi. Keto kurse jane me numer te mbyllur. 

12 Evente Kulturore - Kerkimi, njohja, inovacioni, arti dhe kultura te pare si terren ideal ne te cilin te nise nje menyre e re mendimi, veprimi dhe KOMUNIKIMI. 


Per me shume info mund te vizitoni faqen dedikuar ketij eventi. LABeLAB 

No comments: