Pages

Apr 20, 2013

Open Invitation | Neighborday: A GOOD Holiday


Join in forces with  GOOD community members everywhere (in 34 US states, 12 countries and counting) to celebrate Neighborday, Saturday April 27, 2013.

From potlucks to street clean-ups, people have inspiring plans to be social the old-fashioned way—spending quality face-to-face time with the friends and neighbors in their communities.

With only one week left, GOOD is encouraging everyone to participate. 

All you have to do is sign up and create your own Neighborday with the toolkit provided. 

1. Go here and click the green Do It button.

2. Document the event on twitter and instagram with #neighborday, and also check out this link if you want to film for the Neighborday Documentary.

3. Spread the word. Tell your friends and family that April 27 is Neighborday.

a map where Neighborday is happening via GOOD
// harta e vëndeve të eventit

Bashkohuni me anëtarët e komunitetit GOOD në mbarë botën (34 shtete të SHBA dhe 12 vende të tjera) për të festuar Neighborday, të shtunën 27 prill, 2013.

Piknik, pastrim rrugësh, kopshte urbane, workshop, mbledhje (për të diskutuar ide apo çështje të përbashkëta) në kafe apo bare, etj...  njerëzit kanë planifikuar evente nga më frymëzueset për të shpenzuar kohë cilësore me njëri-tjetrin, me miqtë dhe fqinjët në komunitetet e tyre.

Ka mbetur vetëm një javë, prandaj mos nguroni t
ë marrni pjesë.

Regjistrohuni dhe organizoni eventin tuaj për Neighborday me ndihmën e GOOD.

1. Shkoni këtu dhe klikoni butonin jeshil Do It.

2. Dokumentoni eventin në Twitter dhe Instagram duke përdorur #neighborday, dhe klikoni këtu nëse doni ta filmoni për të qënë pjesë e dokumentarit Neighborday.

3. Ftoni sa më shume njerëz. Thuajini të gjithë atyre që njihni se 27 prilli është Neighborday.

*********************************************************************

No comments: