Pages

Oct 31, 2011

E shtune 29 TETOR 2011


Permbledhje e nje mbremje:
Te shtunen ne daten 29 tetor 2011 tek "Les Amis" ne Tirane u mblodh nje grup te rinjsh te cilet folen rreth iniciatives se re: PERfACTs...
Cilet jemi ne?
Pse e prezantojme kete projekt per te gjithe ju "FALAS"?
Cila eshte e ardhmja qe presim nga iniciativa?
....
Ky ishte vetem takimi i pare "live" pasi takimet me PERfACTs jane te perditshme per ata qe na ndjekin on-line... 
Kete vit shpresojme te rritemi ne numer, ne menyre qe takimi yne i dyte ne Tirane te jete frytdhenes dhe i kendshem... Presim mendimet tuaja lidhur me kete mbremje sikurse ju ftojme te na sugjeroni pikepamjet tuaja lidhur me PERfACTs dhe tematikat qe ne trajtojme.

Se shpejti do te publikojme fotot e kesaj mbremje...

*irsiB dhe Elma* ju falenderojne dhe ju presin ne takime te ardhshme! 

No comments: