Pages

May 22, 2012

....

Popull i dashur dhe i mjeruar 
zgjohu! 
Merre seriozisht jeten!
Beso 
ne te ardhmen tende dhe 
ndertoje ate mbi baza te forta... 
Kontrolloje terbimin 
dhe jepi kurajo deshperimit! 
Te kerkosh nje jete me te mire, me te sigurte 
brenda kufijve te ketij vendi:
nuk eshte krim 
por vetem e DREJTE njerezore!

Sot Shqiperia eshte 
ne dite zije....

No comments: