Pages

Nov 21, 2011

Featured Artist | Saimir Strati

Saimir Strati, artisti shqiptar qe ka fituar 5 rekorde Guiness, po punon te thyeje te gjashtin. Kjo sfide eshte nje mozaik 25 m2, me 1 million kokrra kafeje, me i madhi i kesaj gjinie. Tre tonalitete ngjyrash nga kafja e papjekur deri tek ajo e pjekur mire (Lori Caffe) materializojne fantazine, talentin, mjeshterine e punes, dhe durimin e artistit.(TopChannelNews)

"E kam konceptuar boten si nje familje, nje bote, nje kafe, 5 personazhe qe perfaqesojne 5 kontinentet." -Saimir StratiMozaiku po realizohet ne hollin e Hotel Rogner dhe mendohet te perfundoje ne fillim te dhjetorit.
MOS HEZITONI TE SHKONI E TA SHIHNI KETE PROCES 'LIVE' SI DHE TE TAKONI, VLERESONI, dhe INKURAJONI ARTISTIN.
Ja disa nga fotot e vizites tone kete weekend. I urojme artistit suksese te metejshme. Enjoy!!1 comment:

by louisa said...

waou sa interesante nuk e njihja.