Pages

Mar 25, 2012

Film Classics | Albanian Cinematography

Duke ju uruar shikim te kendshem 
me lejoni t'ju drejtoj disa pyetje:
Sipas jush ka ndryshuar VERTETE "kapedani"?
Ekzistojne akoma ne Shqiperi mendime/veprime te tilla ne drejtim te gruas?
Mendoni se gruaja shqiptare eshte e emancipuar si brenda dhe jashte mureve te shtepise?

Film shqiptar: 
KAPEDANI


**Creative Sunday Series  

No comments: