Pages

Jun 9, 2012

The End of Cyber Utopia

Kemi humbur sensin e REALITETIT te vertete?
Ky reportazh mund t'iu ndihmoje te "kuptoni" se si funksionon realiteti virtual...dhe mbi te gjitha se si nuk duhet te humbisni per asnje cast vemendjen nga e perditshmja reale qe perseritet dhe rigjenerohet cdo dite ne jetet tona!
Evgeny Morozov mendon se shpejt Utopia e realitetit virtual do te mbaroje...atehere do te kthehemi njerez!

PO JU C'MENDONI???

No comments: