Pages

Jun 11, 2012

Jeta ne 1 minute...

Nje minute i gjate sa nje jete.

Shume foto te mbledhura me mjeshteri nga Getty Images per te na frymezuar dhe emocionuar.
Arti shfaqet ne te gjitha nuancat e tij marramendese dhe frymezuese 
edhe ne mbi 38 milion foto per te riprodhuar caste te paharruara
te nje jete.

ENJOY

No comments: