Pages

Sep 3, 2012

Mbro & Promovo | Traveling Exhibition in BeratSi e shikoni trashëgiminë kulturore shqiptare?

Revista Art & Trashëgimi në bashkepunim me CHwB hap ekspozitën

Mbro & Promovo është sllogani i kërkimit fotografik që shpreh dhe komunikon identitetin shqiptar përmes përceptimit artistik të trashëgimisë kulturore nga të rinjte, të cilët nëpërmjet fokusit të aparatit të tyre sjellin artistikisht në vëmendjen e publikut problematikat e ndryshme që shoqërojnë identitetin tonë kulturor.

Konkursi dhe ekspozita  “Mbro & Promovo” është një iniciativë e revistës Art & Trashëgimi dhe e Cultural Heritage without Borders.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur në Berat nga data 3 deri në 8 shtator 2012, per të vazhduar në stacionin e saj te fundit në Gjirokastër.

Hapja e ekspozites behet :

Te Henen, 3 Shtator 2012 
ne oren 18:30
Parku prane Bulevardit Republika, 
Berat, Albania

Ekspozita do te qendroje e hapur:

4-8 Shtator 2012
Qëndra Mesjetare
rruga “Petrit Lulo”
Berat, Albania

Mbeshtetës të aktivitetit në BeratBashkia e Beratit dhe Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare

Organizatoret e konkursit dhe ekspozitës: Irsida BejoSara CapalikuJonathan Eaton.

Bashkëpunëtorë në Berat: Etleva DhimaNamir Lapardhaja

MOS MUNGONI!

*Foto te hapjes se ekspozites ne Berat mund t'i gjeni ketu.


No comments: