Pages

Sep 2, 2012

Performed Crosswalk | Urban Theatre

**Creative Sunday Series

La Place de L’Etoile është rrethrrotullimi më i rrezikshëm në Paris. Autoritetet këshillojnë vizitorët të marrin tunelin për te Arku i Triumfit dhe jo të kalojnë rrugën. Grupi teatral X/TNT ka dalë me një ide që rrit ndërgjegjësimin mbi këtë çështje dhe ka realizuar një zgjidhje të përkohshme. Shihni videon për të parë se si i formojnë vijat e bardha (në çast) për këmbësorët.

"La Place de L’Etoile is the most dangerous roundabout in Paris. The authorities kindly advise visitors to take the tunnel to the monument instead of crossing the road. Theater group X/TNT came up with a great idea to raise awareness for the issue and to provide a (temporary) solution. Watch the video to find out how they built an instant crosswalk to the Arc de Triomphe.via The Pop-Up CityNo comments: