Pages

May 10, 2013

Featured Exhibit | I Never Knew How To Explain... by Alban MujaFTESË//INVITATION

Alban Muja
Kurrë nuk kom ditë me spjegu...// I never knew how to explain...
May 15, 2013 June 15, 2013

Kuruar nga // Curated by 
Terez Logar


Galeria Kombëtare e Kosovës ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës personale së artistit Alban Muja, të mërkuren më 15 maj 2013. Ceremonia e hapjes do të bëhet në Galerinë Kombëtare të Kosovës, në orën 20:00
Ekspozita titullohet Kurrë nuk kom ditë me spjegu… dhe është e kuruar nga Tevz Logar.

Kjo ekspozitë realizohet në bashkëpunim me Galerinë Škuc.


RSVP 

*****
National Gallery of Kosovo cordially invites you to the opening of the personal exhibition of Alban Muja on Wednesday 15th of May 2013. The opening ceremony will take place at the National Gallery of Kosovo at 20:00h. The exhibition is entitled I never knew how to explain... and is curated by Tevz Logar.

The exhibition is organized in cooperation with Škuc Gallery.

RSVP ************************************************************

No comments: