Pages

Sep 23, 2011

International Human Rights Film Festival - Albania

Edicioni i 6te i International Human Rights Film Festival - Albania. 
Mos harroni te ndiqni festivalin qe fillon te dielen ne 25(-30) Shtator, dhe vazhdon gjithe javes. Per te ditur me shume mbi historine, organizimin, grupet pjesemarrese, filmat dhe programin e ketij edicioni shkone tek http://www.ihrffa.net.

via IHRFFA

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments: