Pages

Feb 15, 2012

Konkurs Nderkombetar - New York Cityvision Competition


KONKURS NDERKOMBETAR
 PER ARKITEKTURE

DEADLINE: MAJ 2012

Ju informojme per mundesine e aplikimit dhe te shfaqjes se talentit tuaj ne nje konkurs te ri nderkombetar.
Te gjithe arkitektet e rinj (ose studente te talentuar te arkitektures) ftohen te marrin pjse ne konkursin nderkombetare ku shtrohen pyetje mbi pamjen qe do te kete ne te ardhmen  "The Big Apple".(NYC)



Ne daten 17 shkurt 2012 
ne Rome 
do te prezantohet Konkursi 
nepermjet nje evenimeti me emrin 
"I have seen the FUTURE" .




Per me shume informacione lidhur me mundesine e aplikimit etj vizitoni faqen e evenimentit







No comments: