Pages

Feb 11, 2012

NJOFTIM - STATISTIKAPER TE GJITHE JU QE JETONI JASHTE SHQIPERISE!

ME KETE NJOFTIM TE SHKURTER 
JU FTOJME TE
VIZITONI FAQEN E
LIDHUR ME EMIGRACIONIN SHQIPTAR,
DHE TE PLOTESONI HAPESIRAT E VENA NE DISPOZICION.
 

NDOSHTA DIKUSH INTERESOHET PER CA STATISTIKA REALE EDHE NE SHQIPERI...
LE T'I NDIHMOJME ATA!
No comments: