Pages

Dec 30, 2012

Street Art Images of 2012 | BSA


Imazhet e Vitit 2012: Nga 10.000 imazhe të Street Art që ka shkrepur këtë vit, fotografi Jaime Rojo mbledh 110 që përfaqësojnë ato më bindëset, interesantet, hutueset dhe ngacmueset e 2012. Së bashku përmbledhja jep një ide të shtrirjes së mediumeve, teknikave, stileve, dhe ndjenjave që dalin në rrugë sot ndërsa skena (e street art) vazhdon të evoluoet në të gjithë botën. Çdo shtatë ditë Brooklyn Street Art paraqet Imazhet e Javës, një intervistë javore me rrugët. Kto janë më të mirat e 2012.

Images of the Year 2012: Of the 10,000 images he snapped of Street Art this year, photographer Jaime Rojo has compiled 110 that represent some of the most compelling, interesting, perplexing, thrilling of 2012. Together the collection gives an idea of the range of mediums, techniques, styles, and sentiments appearing on the street today as the scene continues to evolve worldwide. Every seven days Brooklyn Street Art presents Images Of The Week, a weekly interview with the street. These are the best of 2012.
Artists include 2501, 4Burners, 907, Above, Aiko, AM7, Anarkia, Anthony Lister, Anthony Sneed, Bare, Barry McGee, Bast, Billi Kid, Cake, Cash For Your Warhol, Con, Curtis, D*Face, Dabs & Myla, Daek One, DAL East, Dan Witz, Dark Clouds, Dasic, David Ellis, David Pappaceno, Dceve, Deth Kult, ECB, Eine, El Sol 25, Elle, Entes y Pesimo, Enzo & Nio, Esma, Ever, Faile, Faith47, Fila, FKDL, Gable, Gaia, Gilf!, Graffiti Iconz, Hef, HellbentHert, Hot Tea, How & Nosm, Icy & Sot, Interesni Kazki, Jason Woodside, Javs, Jaye Moon, Jaz, Jean Seestadt, Jetsonorama, Jim Avignon, Joe Iurato, JR, Judith Supine, Ka, Kem5, Know Hope, Kuma, Labrona, Liqen, LNY, Love Me, Lush, Matt Siren, Mike Giant, Miyok, MOMO, Mr. Sauce, Mr. Toll, ND'A, Nick Walker, Nosego, Nychos, Occupy Wall Street, Okuda, OLEK, OverUnder, Phlegm, Pixel Pancho, Rambo, Read Books!, Reka, Retna, Reyes, Rime, Risk, ROA, Robots Will Kill, Rone, Sacer, Saner, See One, Sego, sevens errline, Sheyro, Skewville, Sonni, Stick, Stikman, Stormie Mills, Square, Swoon, Tati, The Yok, Toper, TVEE, UFO, VHILS, Willow, Wing, XAM, Yes One, and Zed1.
***************************************************************** 

No comments: