Pages

Mar 5, 2013

Featured Film | The Artist Is Present @MIZA

Marina Abramović: The Artist Is Present @MIZA


MIZA ka kënaqësinë t'iu ftojë në ambientet e saj, kësaj here për të ndjekur një ndër filmat dokumentarë më të rendesishëm të momentit "Artisti Është i Pranishëm." Vlerësuar me shumë çmime ndër të tjera "Berlin Film Festival 2012 - Panorama Audience Award." 
Në Shqipëri ky material vjen i liçensuar, me të drejta autoriale, por, mbi të gjitha me dëshirën e madhe të vetë artistes që ky dokumetar të vijë për publikun artdashës Shqiptar. U zgjodh MIZA si një kontribut i gjithë komponentëve të dokumentarit për nisma pasionale dhe të pavarura që operojnë për pasurimin e botës së artit vizual.  
Premiera do te zhvillohet me datë 9 Mars 2013 (hyrja me ftesa) ku të ftuar special janë: Velemir Abramoviç (vëllai i artistes) dhe Mladen Vusuroviç (drejtor i IDFF Beldocs Beougrad); me te cilët do te zhvillohet një bisedë rreth jetës artistike të "Gjyshes të Përformancës" Marina Abramovic
Me datë 10 Mars 2013 dokumentari do të projektohet në katër momente të ndryshme të ditës për publikun e gjërë duke filluar nga ora 11:00, 14:00, 16:00, 19:00.
Ju mirëpresim!


MIZA is pleased to invite you to attend the special screening of one of the most important documentary films of the moment "The artist is present". Winner of many awards such as the "Berlin Film Festival 2012 - Panorama Audience Award." 
This material comes to Albania not only copyrighted, but more importantly with the artist's blessing and immense desire to bring this documentary in front of the Albanian artistic and art enthusiast audiences. MIZA was chosen to host as a contribution of all film components for labors of love and independent initiatives operating to enrich the world of visual art. 
The premiere will be held on 9 March 2013 (by invitation only) where two special guests: Velemir Abramović (the artist's brother) and Mladen Vusurović (director of IDFF Beldocs Beograd) will have a thought-provoking conversation about the artistic life of the "Grandmother of Performance Art" Marina Abramović
There will be four public screenings on Mach 10, 2013 starting at 11:00, 14:00, 16:00 and 19:00h
Free and open to one and all! Don't miss this opportunity!!
*******************************************************************************

**English Translation by irsib @PERfACT


No comments: